Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που συμμετείχαν στη χθεσινή επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε σαν συνέπεια να δολοφονηθεί ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.
Σε αυτό το πλαίσιο, κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν εννέα Κροάτες, τους οποίους εντόπισαν στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «President» στους Αμπελόκηπους.
Υπενθυμίζεται πως, σε έγγραφο που είχε σταλείστην ΕΛ.ΑΣ. από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αναφερόταν πως ορισμένοι Κροάτες χούλιγκαν οι οποίοι θα έφταναν στην Αθήνα, θα διέμεναν σε διάφορα καταλύματα, κυρίως πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τον σκοπό αυτό οι έρευνες επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.