Κύπρος: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο 40χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε - «Δεν έχουμε δει ποτέ τον Ιρανό» λέει ο αδερφός του

Κύπρος: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο 40χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε - «Δεν έχουμε δει ποτέ τον Ιρανό» λέει ο αδερφός του

«Κοιμόμουν και δεν άκουσα τίποτα» υποστηρίζει ο Ιρανός συγκάτοικος του Αθανάσιου Κοτσλή - Ο αδερφός του μίλησε στο protothema.gr

kipros1
Τα αποτελέσματα της νεκροψίαςνεκροτομής αναμένουν από τον Ιατροδικαστή Λευκωσίας η οικογένεια του 40χρονου Αθανάσιου Κοτσλή που εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Για τον τραγικό θάνατο του 40χρονου που οφείλεται σε πτώση από τον τρίτο όροφο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του, έχει συλληφθεί ο Ιρανός συγκάτοικος του, ο οποίος αρνείται την οποιαδήποτε κατηγορία. Για την υπόθεση έχει καταθέσει στις αρχές και η σύντροφος του Αθανάσιου Κοτσλή, η οποία για όση ώρα τον περίμενε στο αυτοκίνητο του άκουσε τις φωνές τους.
kypros-1

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο αδελφός του 40χρονου, Βασίλης Κοτσλής η έκθεση του ιατροδικαστή θα δώσει ένα τέλος στο θρίλερ, καθώς οι αστυνομικοί τους έχουν ενημερώσει πως υπάρχει και η περίπτωση ο αδελφός του να έπεσε στην προσπάθεια του ν' ανέβει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου στον τρίτο.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Το μοναδικό που μας είπαν να περιμένουμε είναι το αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να αποκαλυφθεί αν τον έριξε κάποιος από τον τρίτο όροφο ή έπεσε στην προσπάθεια του να ανέβει στο διαμέρισμα του από τον δεύτερο όροφο».
kypros-2


Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο αναφέρουν στην οικογένεια του 40χρονου πως: «Οι αστυνομικοί εκτός από το να τσακώθηκε με τον Ιρανό συγκάτοικο του, ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση και πως κοιμόταν εκείνη την ώρα, μας λένε πως υπάρχει κι η εκδοχή ο αδελφός μου από την στιγμή που εκείνος δεν του άνοιγε την πόρτα να προσπάθησε ν ανέβει από ένα μικρό παράθυρο που υπάρχει στον δεύτερο όροφο και ήταν ανοιχτό. Ότι επιχείρησε να ανέβει από τον δεύτερο στον τρίτο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τσιμεντένιο κομμάτι που πατούσε κι έτσι έχασε την ισορροπία του κι έπεσε και σκοτώθηκε».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κοτσλή η γνωριμία των δυο ανδρών μετρούσε μόλις ενάμιση μήνα, που ο 40χρονος είχε ενοικιάσει ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος: «Το διαμέρισμα αυτό είναι χωρισμένο σε δωμάτια, τα οποία νοικιάζονται ξεχωριστά κι απλά έχουν κάποιους χώρους κοινόχρηστους. Με τον Ιρανό ξέρω πως τσακωνόντουσαν συχνά. Δεν τον ξέρουμε τον Ιρανό, δεν τον έχουμε δει ποτέ. Ο Ιράνος λέει πως ήταν μέσα στο σπίτι και κοιμόταν και δεν άκουσε τίποτα. Για μένα λέει ψέματα, αφού υπάρχουν μάρτυρες που λένε πως τους άκουσαν να τσακώνονται. Πριν δυο μέρες είχαν τσακωθεί ξανά και είχαν καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα παρά το μόνο που τους είπαν ήταν να τα βρουν και τίποτε άλλο» αναφέρει ο Βασίλης Κοτσλής και προσθέτει:

«Με τον Ιρανό έμενε μαζί στον τρίτο όροφο τον είχε γνωρίσει εδώ και ενάμιση μήνα δεν τον ήξερε πριν. Απλά ο αδελφός μου είχε χωρίσει πρόσφατα με την γυναίκα του με την οποία έχουν και τέσσερα μωρά παιδιά. Είχε βρει σαν λύση αυτό κι έμενε εκεί μέχρι τα οικονομικά του να πήγαιναν καλύτερα, ώστε να νοίκιαζε μόνος του ένα διαμέρισμα».
kypros-3


Η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή του 40χρονου με καταγωγή από την Πεντάβρυστο Πτολεμαϊδας ξεκίνησε χθες το απόγευμα όταν μαζί με την σύντροφο του έφυγαν από το διαμέρισμα με σκοπό να τακτοποιήσουν κάποια δουλειά που είχαν: «Η σύντροφος του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί εκείνη την ώρα έφευγαν από το σπίτι για κάποια δουλειά που είχαν. Τότε ο αδελφός μου διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει στο σπίτι τα τσιγάρα και το κινητό του κι ανέβηκε να τα πάρει. Η κοπέλα άκουσε τις φωνές κι ξεκίνησε ν ανεβαίνει κι εκείνη προς το διαμέρισμα. Άκουσε τον Θανάση να λέει στον Ιρανό “Καλά πόση ώρα έκανες να μου ανοίξεις;” τότε εκείνος του απάντησε κι από τότε δεν ακούστηκε τίποτε άλλο. Κατευθυνόμενη προς το διαμέρισμα ένα γείτονας της είπε πως κάποιος είναι πεσμένος στον ακάλυπτο. Έτρεξε και βρήκε τον αδελφό μου».

Αυτή την ώρα εκτός από τ' αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δείξουν ακριβώς τι συνέβη στον 40χρονο λίγο πριν βρεθεί νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του, η οικογένεια τακτοποιεί κι όλες τις υποθέσεις προκειμένου να μεταφέρουν την σορό του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας για την κηδεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακινητής στο Κιλκίς ξυλοκόπησε έγκυο μετανάστρια για να τη ληστέψει - «Τη χτύπησε με κλοτσιές και πέτρες»

Ο Ιρανός λέει ότι δεν σκότωσε τον 40χρονο Έλληνα στην Κύπρο - «Τσακώθηκαν μια ημέρα πριν», κατέθεσε μάρτυρας

ΕΛ.ΑΣ.: Πέρσι έγινε το περιστατικό με τον ξυλαδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων από υπεύθυνο beach bar στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης