Κύπρος: Θρίλερ με τον νεκρό 40χρονο Έλληνα - Συνελήφθη ο Ιρανός συγκάτοικός του

Κύπρος: Θρίλερ με τον νεκρό 40χρονο Έλληνα - Συνελήφθη ο Ιρανός συγκάτοικός του

Ο Αθανάσιος Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Λευκωσία - Εξετάζεται το σενάριο να τον έσρπωξε ο συγκάτοικός του

astynomia-kypros
Νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στη Λευκωσία βρέθηκε ο 40χρονος Θανάσης Κοτσλής από την Ελλάδα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο συγκάτοικο του, ο οποίος ανακρίνεται για φόνο εκ προμελέτης.

Ο Κοτσλής το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας - κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο.  Στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Ο Κοτσλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 38χρονος Ιρανός

Ο 38χρονος συγκάτοικος του Θανάση Κοτσλή, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία στη σορό του θύματος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση.

Κλείσιμο
Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντα πέσει από τον 3ο όροφο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «ασύμμετρος Αύγουστος» της Ουκρανίας: Πόλεμος φθοράς με drones και πυραύλους με φόντο την Κριμαία

Τι αλλάζει σε πρόστιμα, ψηφιακή κάρτα και ωράριο απασχόλησης με το νέο νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας

Πτώση της θερμοκρασίας και μποφόρ - Η πρόγνωση μέχρι και τις 15 Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης