Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης

evros_kyklwma_xr

Αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη χθες σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ο διακινητής προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη όταν τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο ίδιος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Το όχημα έχει δηλωθεί πως εκλάπη την 13 Ιουλίου 2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικά πλάνα από τη Φλόριντα: Δραπέτης φυλακών κρατάει ομήρους μητέρα και κόρη

Σκάνδαλο στην Τουρκία με τον Ερντογάν και τον γαμπρό του - Η κυβέρνηση νοίκιαζε drones του Μπαϊρακτάρ με 1,2 εκατ. λίρες την ημέρα

Έφτασαν στον Έβρο με δυο πολυτελή Ι.Χ. κλεμμένα από τη Βρετανία - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης