Λασίθι: Τα κουδούνια από τα αρνιά αποκάλυψαν τους ζωοκλέφτες

Λασίθι: Τα κουδούνια από τα αρνιά αποκάλυψαν τους ζωοκλέφτες

Δύο άτομα είχαν προχωρήσει στην κλοπή 241 αρνιών, κατσικιών και προβάτων  σε ένα ποιμνιοστάσιο σε περιοχή του Δήμου Άγιου Νικολάου Λασιθίου

arnia
Χάρη σε έναν τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο εξιχνιάστηκε μια υπόθεση μεγάλης ζωοκλοπής που είχε γίνει στο διάστημα μεταξύ 5 και 7 Ιουλίου σε ένα ποιμνιοστάσιο σε περιοχή του Δήμου Άγιου Νικολάου Λασιθίου, από το οποίο είχαν κλαπεί 241 αρνιά, κατσίκια και πρόβατα.

Στα ίχνη των δραστών οδήγησε ο έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Λασιθίου στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κουδούνια ζώων. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης, τα κουδούνια προέρχονταν από το κοπάδι που είχε κλαπεί.

Στην κλοπή των ζώων, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται, εμπλέκονταν τόσο ο οδηγός του οχήματος που κατασχέθηκε, όσο και ένας ακόμη Έλληνας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.


Ειδήσεις σήμερα:

«Coming soon» έγραφαν στα Σκόπια για τον 39χρονο που δολοφονήθηκε στη Χαλκιδική

Βίντεο: Παραλίγο τροχαίο για τον Μέσι - Παραβίασε «κόκκινο» και μπήκε σε διασταύρωση γεμάτη αυτοκίνητα

Εδωσαν αγώνα στο Καβούρι και στο νοσοκομείο για να σώσουν τον 6χρονο - Οι γονείς του έλειπαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης