Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους βομβιστές του ΑΤΜ - Τι του είπαν

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους βομβιστές του ΑΤΜ - Τι του είπαν

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στα Καμένα Βούρλα ξύπνησε τα ξημερώματα από έναν δυνατό θόρυβο και «έπεσε» πάνω σε έναν από τους δράστες

Fthiwtida-ATM
Πετάχτηκαν ανάστατοι από τα κρεβάτια τους οι ένοικοι μιας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Δήμο Καμένων Βούρλων, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, από την ισχυρή έκρηξη που έγινε στο ΑΤΜ το οποίο ήταν τοποθετημένο στην καφετέρια των ΚΤΕΛ και συγκλόνισε την περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που κατέβηκε να δει τι συνέβη, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον έναν από τους τρεις κουκουλοφόρους δράστες και περιέγραψε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ότι τον διέταξε να φύγει, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν θα έκλεβαν κάτι από το κατάστημα, αλλά μόνο από το ΑΤΜ! Πράγματι, οι άγνωστοι έκοψαν με τροχό ένα σημείο από το οποίο διοχέτευσαν αέριο με τη μέθοδο Plofkraak στο μηχάνημα.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη ο ιδιοκτήτης του κτηρίου


Το ΑΤΜ διαλύθηκε και από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια και οι γυψοσανίδες της καφετέριας, ενώ ανάλογες ζημιές προκλήθηκαν και στα γύρω καταστήματα. Ωστόσο, οι κακοποιοί έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, καθώς άρπαξαν μόνο την κασετίνα με τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αφήνοντας αυτήν με τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Τα περιπολικά που κινητοποιήθηκαν αμέσως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που, προφανώς, γνωρίζουν καλά την περιοχή. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας που έσπευσαν για επιτόπια έρευνα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της διαφυγής, που όμως πιθανότατα είναι κλεμμένο.







Ειδήσεις σήμερα:

Το θαύμα της Κολομβίας: Ζωντανά βρέθηκαν τα 4 παιδιά που αγνοούνταν 40 μέρες μόνα στη ζούγκλα!

Πορνοστάρ ξεμπρόστιασε τον Γουίλιαμσον μόλις έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: Ευχήσου να μην είμαι έγκυος γιατί έχω καθυστέρηση

Μπόρες και καταιγίδες σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης