Τέμπη: Δύσκολη η μάχη του 21χρονου Γεράσιμου στη ΜΕΘ - «Είναι σε κώμα, έχει βαριές νευρολογικές επιπλοκές»

Τέμπη: Δύσκολη η μάχη του 21χρονου Γεράσιμου στη ΜΕΘ - «Είναι σε κώμα, έχει βαριές νευρολογικές επιπλοκές»

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας - Χθες είχε τα γενέθλιά του

gerasimos-tempi
Για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου Γεράσιμου - Ιάσωνα Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζήσαντος από το 1ο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη, μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον νεαρό μαχητή της ζώης, που μάλιστα χθες είχε και τα γενέθλιά του τα οποία και πέρασε στη ΜΕΘ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν τρεις μήνες όντας σε κώμα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κώμα και έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος: «Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Είναι σε πολύ βαριά και κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα. Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε κιόλας, αν όλες αυτές ή κάποιες από αυτές, πιθανόν να είναι και αναστρέψιμες, κάποιες φυσικά δεν θα είναι αναστρέψιμες. Αναπνέει με τραχειοστομία και βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί και μία δεύτερη μάχη για την αποκατάσταση  κάποιων από τις βαριές επιπλοκές που φέρει».



Θυμίζεται ότι χθες ο Γεράσιμος έκλεισε τα 21 του χρόνια μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Κλείσιμο
Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς ο Γεράσιμος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε η θεία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε». Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν δεκάδες ευχές από φίλους και μέλη της οικογένειάς του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο β' γύρος των εκλογών θα γίνει με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους - Τι ισχύει για τις ψήφους αποδήμων

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη - Το παρασκήνιο από το Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης