Λευκάδα: Έπιασαν επίδοξο βιαστή που είχε στην κατοχή του... αρχαία νομίσματα

Λευκάδα: Έπιασαν επίδοξο βιαστή που είχε στην κατοχή του... αρχαία νομίσματα

Ο 32χρονος δράστης είχε στην κατοχή του, επίσης, μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης

Lefkada-biastis-arxaia-narkwtika
Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της στην πόλη της Λευκάδας, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν 32χρονο Έλληνα ο οποίος προσπάθησε με τη χρήση βίας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Όμως, η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί του, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τον τρέψει σε φυγή. Στην περιοχή έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τον επίδοξο βιαστή και του πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή του και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένας ανιχνευτής μετάλλων και τρία αρχαία νομίσματα που παραδόθηκαν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για να χρονολογηθούν, να αξιολογηθούν και να εξεταστεί η προέλευσή τους.

Ο 32χρονος δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Είχε στην αποθήκη της αρχαίο αμφορέα

Στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλειδών σε μια αποθήκη σπιτιού στην Κω, ανακάλυψαν έναν αρχαίο πήλινο αμφορέα και πέρασαν χειροπέδες στην 49χρονη ιδιοκτήτρια, το απόγευμα της Παρασκευής. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων, ενώ ο αμφορέας κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων που θα τον χρονολογήσει και θα εκτιμήσει την προέλευσή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα αδέλφια από την Αρμενία σκότωσαν τον 52χρονο γιατί ήθελαν να κλείσει το μαγαζί του


Η Loreen σάρωσε, η Φινλανδία εντυπωσίασε, το Ισραήλ γοήτευσε και η Ιταλία μάγεψε στη Eurovision

Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης