Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στην PAOK Sports Arena, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του γνωστού τραπερ Light, έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12/5) στο κέντρο τηςΆμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος κάλεσε περίπου στις 21.30 στο "100" λέγοντας πως στο κλειστό γήπεδο, έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός και θα εκραγεί.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), χωρίς ωστόσο να δοθεί εντολή για εκκένωση προκειμένου να μην προκληθεί αναστάτωση.
Μετά από έλεγχο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στον χώρο της συναυλίας δεν εντοπίστηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και ο "συναγερμός" έληξε.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race