Αμαλιάδα: Υπό κράτηση ο παππούς του 14χρονου που πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδερφή του

Αμαλιάδα: Υπό κράτηση ο παππούς του 14χρονου που πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδερφή του

Στο χειρουργείο το κοριτσάκι, το τραύμα στο μηριαίο οστό κρίθηκε σοβαρό

karamandaneio_arthro
Στο χειρουργείο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας μεταφέρθηκε η 10χρονη που τραυματίστηκε από πυροβολισμό στην Αμαλιάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί διαμπερές τραύμα στο μηριαίο οστό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά τραύματα και δεν κρίνεται προς το παρόν απαραίτητη η μεταφορά της σε άλλο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως στο Καραμανδάνειο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του κοριτσιού, ενώ η μεταφορά της εκεί από το νοσοκομείο Αμαλιάδας ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί.

Πώς τραυματίστηκε το κορίτσι

Στιγμές τρόμου εξελίχθηκαν νωρίτερα το πρωί στην Αμαλιάδα, όταν το 10χρονο κορίτσι δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο από τον αδερφό της, περίπου 14 ετών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, συνοδεία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ilia.news, τα παιδιά έπαιζαν έξω από το σπίτι τους, σε ένα παρκάκι, όταν ο 14χρονος βρήκε μέσα στο σπίτι το κυνηγετικό όπλο του παππού τους.

Χωρίς να γίνει αντιληπτός από την μητέρα του που εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο σπίτι βγήκε έξω και πάνω στο παιχνίδι πυροβόλησε την αδερφή του στον μηρό καθώς, το όπλο ήταν γεμάτο!

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, διακομίστηκε, συνοδεία Αστυνομίας, στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών και ο 14χρονος αδερφός του κοριτσιού, οι οποίοι εξετάζονται για το περιστατικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Γέμισε νιάτα το κέντρο της Αθήνας για την μαθητική παρέλαση - Δείτε βίντεο

Ανατροπή στην Πάφο: Ατύχημα και όχι δολοφονία ο θάνατος της Λέσια, λέει ιατροδικαστής


«Βλέπουν» εμπρησμό στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης - Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης