Διάρρηξημε τη μέθοδο του «ριφιφί» σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 01.30 όταν άγνωστοι κατάφεραν να εισβάλουν στην επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Εγνατία 29, μετά από διάρρηξη σε διπλανό κατάστημα -το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας- και ανοίγοντας με εργαλεία τρύπα στον τοίχο.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγαλη και εκτός από τον έλεγχο και τον αποκλεισμό του χώρου, πραγματοποίησαν επισταμένες αναζητήσεις ακόμα και σε κοντινές πολυκατοικίες, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να τραπουν σε φυγή.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αξία των κοσμημάτων που αφαιρέθηκαν.
Κλείσιμο
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.