Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση μιας 38χρονης κατοίκου της Ρόδου να μην δώσει σημασία στο μήνυμα που της έστειλε μέσω Viber η Εθνική Τράπεζα, το οποίο την προειδοποιούσε ότι επιχειρείται πρόσβαση στους λογαριασμούς της από άλλη ηλεκτρονική συσκευή, το μεσημέρι της Τρίτης.
Η έκπληξη που δοκίμασε 24 ώρες αργότερα ήταν οδυνηρή, καθώς διαπίστωσε ότι έγιναν τρεις μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της μέσω της κυπριακής εφαρμογής Koronapay.eu, με άγνωστο παραλήπτη στην Κύπρο και με αιτιολογία υποτιθέμενη αγορά! Η 38χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ρόδου ότι είχαν μεταφερθεί διαδοχικά από τον λογαριασμό της ποσά ύψους 497,65, 498,50 και 496 ευρώ.
Απάτη με την πώληση Playstation 4
Θύμα απάτης έπεσε και μια 31χρονη κάτοικος Ρόδου, η οποία εντόπισε μια αγγελία για πώληση μιας κονσόλας ηλεκτρονικών παιχνιδιών Playstation 4 στο marketplace του facebook και επικοινώνησε μέσω messenger με αυτόν που την ανήρτησε. Η γυναίκα συμφώνησε να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό 135 ευρώ για την αγορά, πράγμα που έκανε στις 9 Δεκεμβρίου. Όμως, δεν παρέλαβε ποτέ την κονσόλα, ενώ ο φερόμενος ως πωλητής διέκοψε την επικοινωνία μαζί της.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.