Κιβωτός του Κόσμου - «Ο πατέρας Αντώνιος ήθελε το παιδί μου να του πηγαίνει πρωινό στο ησυχαστήριο» λέει η μητέρα του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου - «Ο πατέρας Αντώνιος ήθελε το παιδί μου να του πηγαίνει πρωινό στο ησυχαστήριο» λέει η μητέρα του 19χρονου

Οι αποκαλύψεις της μητέρας του 19χρονου που κατήγγειλε για ασέλγεια τον πατέρα Αντώνιο

pater_antonios_arthro
Τη δική της εκδοχή για όσα πέρασε ο γιος της στην Κιβωτό του Κόσμου δίνει μέσα από το protothema.gr η μητέρα του 19χρονου ο οποίος καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.

Η μητέρα του καταγγέλοντος σπάει τη σιωπή της και μιλά για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν ο ιδρυτής της Κιβωτού στο παιδί της.

Όπως καταγγέλλει, είχε φτάσει στο σημείο να ξυπνά τον γιο της από τα χαράματα για να πάει πρωινό στο διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές και για τη στάση της πρεσβυτέρας, η οποία έβλεπε τη στενή σχέση που διατηρούσε ο σύζυγός της με τον 19χρονο αλλά δεν μιλούσε.

«Το παιδί από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι ο γιος μου τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα» τονίζει η γυναίκα.

«Ένα θα σας πω μόνο, μόνο ένα. Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι ένα οροφοδιαμέρισμα. Το δωμάτιο που ο πατήρ είχε σαν ησυχαστήριο ήταν μέσα στο σπιτι της γυναίκας του» προσθέτει η μητέρα του 19χρονου.  «Ξύπναγε το παιδί μου 7 το πρωί να του πάει πρωινό, του πατέρα. Αυτή δεν ήταν υποψιασμένη; Η γυναίκα του;» αναρωτιέται η μητέρα του πρώην τρόφιμου της δομής.

Κλείσιμο
Παράλληλα, επισημαίνει πως αυτές οι «περίεργες» συναλλαγές του γιου της με τον πατέρα Αντώνιο τής είχαν κινήσει υποψίες, τις οποίες είχε εκφράσει στο παιδί της, που τότε ήταν 16 ετών, ενώ η γυναίκα ήθελε να σταματήσει να πηγαίνει ο νεαρός στη δομή.

Ωστόσο, όπως εξομολογείται η μητέρα του καταγγέλοντος, το παιδί ήταν φοβισμένο και της ζητούσε να μην πάει έναντια στον πατέρα Αντώνιο.

«Τι ήταν το παιδί; Το δουλάκι του ήταν ο γιος μου; Του το έλεγα ''γιατί του πας πρωινό παιδί μου; Θα τον πάρω τηλέφωνο να γίνει της…''. Δεν με άφηνε. ''Μαμά σε παρακαλώ μη, μη'', μου έλεγε».

Τέλος, η μητέρα του 19χρονου τονίζει πως το παιδί της είναι ασφαλές τώρα, ενώ σύντομα αναμένεται να καταθέσει και η ίδια για όσα περάσε ο γιος της στα χέρια του πατέρα Αντώνιου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομαδικές βαπτίσεις στην «Κιβωτό» με νονά την πρεσβυτέρα - Δείτε φωτογραφίες

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου

«Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου» φώναξε ο Φιλιππίδης ενώ κατέθετε η Δροσάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης