Στο λιμάνι της Παλαιόχωρας στα Χανιά έφτασε για να δέσει το αλιευτικό σκάφος με τους - κατά δήλωσή τους - 500 μετανάστες που έπλεε ακυβέρνητο νότια της Κρήτης με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος λόγω σακχάρου.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή που βρισκόταν το αλιευτικό καθώς επικρατούσαν δυτικοί άνεμοι έντασης επτά μποφόρ δεν κατέστησαν δυνατή την μετεπιβίβαση των μεταναστών σε άλλα παραπλέοντα σκάφη.
Η λύση που επελέγη ήταν το αλιευτικό να ρυμουλκηθεί από δύο ιταλικά σκάφη στο λιμάνι της Παλαιόχωρας.
Εκεί βρίσκεται ήδη κλιμάκι από τον Ερυθρό Σταυρό, γιατροί και άλλοι φορείς προκειμένου να βοηθήσουν τους μετανάστες που κατά πληροφορίες είχαν ξεκινήσει από την Λιβύη με τελικό προορισμό την Ιταλία.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.