Στο πλαίσιο αυτό και ερωτηθείσα για το μέλλον των δομών και τον έλεγχο σε αυτές, η κυρία Μιχαηλίδου επισήμανε στο MEGA ότι «το πλαίσιο έχει αλλάξει και το αλλάξαμε ακριβώς για να μπουν κανόνες. Βάλαμε στο τέλος Μαΐου του 2022 τις προδιαγραφές για να γίνονται έλεγχοι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coika7uramsx)
Ωστόσο η υφυπουργός Εργασίας είπε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν στην Κιβωτό υπάρχει κύκλωμα υιοθεσιών και κατά πόσο ή εάν έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε, επίσης, ότι σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς έχουν βρεθεί τα πρόσωπα κύρους που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.
«Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση αυτή, πρέπει να μπει μέσα μία διοίκηση η οποία έχει την γνώση και την τεχνογνωσία από την παιδική προστασία και επίσης να ξέρουμε ότι θα είναι διαφανείς και αποτελεσματικοί άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας η Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι μέσα σε τρία χρόνια έχει αποϊδρυματοποιηθεί το 40% των παιδιών που ζούσαν μέσα σε δομές.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.