Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές για την απόδραση 37χρονου Ρομά κρατούμενου από το νοσοκομείο Αγρινίου την περασμένη νύχτα.
Ο λόγος για τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, από 16 έως 47 ετών, συγγενικά πρόσωπά του, οι οποίοι και εμπλέκονται στην απόδρασή του από το χώρο του νοσοκομείου, συνδράμοντάς τον ώστε να διαφύγει.
Φέρονται να εισήλθαν στο χώρο του νοσοκομείου, προφασιζόμενοι ότι ήθελαν να δουν τον συγγενή τους και εκμεταλλευόμενοι στιγμή τον φυγάδευσαν, δίχως να σημειωθεί συμπλοκή με υγειονομικούς, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Σε βάρος ενός 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια Αγρινίου για απελευθέρωση φυλακισμένου ενώ ο 37χρονος, όπως είναι γνωστό, αναζητείται από τις Αρχές.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη