Αγρίνιο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη κρατουμένου που απέδρασε από το νοσοκομείο
Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές
Ένας κρατούμενος απέδρασετο βράδυ της Τετάρτης από το νοσοκομείο Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πρόκειται για 37χρονο Ρομά, που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές, ήταν ωστόσο φυγόποινος.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο, ενώ είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ωστόσο ο άνδρας επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο απ΄όπου όμως διέφυγε.
Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες ωστόσο φέρεται στην απόδραση να συνέδραμαν και άλλα άτομα και υπήρξε ένταση με το υγειονομικό προσωπικό και τους αστυνομικούς.
Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί-και διμοιρία- που πραγματοποίησαν ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό του άνδρα και των συνεργών του.
Ευρείες είναι οι αναζητήσεις και στην ευρύτερη περιοχή με το περιστατικό να προκαλεί «πονοκέφαλο» στην τοπική αστυνομία.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη