Η κακοκαιρία «Eva» βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από χθες εκδόθηκαν δυο 112 για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, σε λίγη ώρα θα σταλεί μήνυμα από το 112 για τους κατοίκους της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει το Λεκανοπέδιο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα πλημμυρών.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή