Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε τη γυναίκα σε άλλο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας εντοπίστηκε και φέρεται να έχει δώσει ήδη κατάθεση. Υποστηρίζει ότι απλώς μετέφερε την 38χρονη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πόλη του Ηρακλείου.
Το άτομο αυτό φέρεται να παρέλαβε την 38χρονη σχεδόν αμέσως μετά την έξοδο της από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό.
Η κατάθεσή του θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη και στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου και θα αξιολογηθεί σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ευρήματα.
Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.