Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, στην Κάτω Περαία, στη Θεσσαλονίκη.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λίγο πριν τις 14:00, βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο διαμερίσματος της πολυκατοικίας ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος εκτελούσε εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.