Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καθώς αν και ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος, εντούτοις φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν τους αστυνομικούς να εξετάζουν και άλλα σενάρια.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ βρέθηκαν μώλωπες στο σώμα του αρχιμανδρίτη ενώ στο στόμα του υπήρχε αίμα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnweyq2db54p)
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του αρχιμανδρίτη αναμένεται να δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.gr ο ιερέας, τον οποίο αναζητούσαν από την Δευτέρα, ήταν 63 ετών και η μητέρα του και ο αδερφός του ζουν στο Άργος.
Ο πατήρ Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.