Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακρίτρια έστειλε στη φυλακή τη μητέρα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά της

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακρίτρια έστειλε στη φυλακή τη μητέρα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά της

Η 37χρονη αρνήθηκε τα πάντα, επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν έμαθε τι έκανε στην κόρη της

mitera-12xronis-mak
Τον δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας, έκλαιγε.

Μάλιστα, τα δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης που βρίσκονταν στα δικαστήρια, ξέσπασαν σε κλάματα,βλέποντας τη μητέρα τους να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο με χειροπέδες.

Δείτε βίντεο με την έξοδο της μητέρας της 12χρονης από την ανακρίτρια:

Έξοδος της μητέρας της 12χρονης από την ανακρίτρια


Όταν βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας η 37χρονη για να μπει στο αυτοκίνητο, ο μεγάλος της γιος, που είναι ηλικίας περίπου 20 ετών, πλησίασε το όχημα χτυπώντας το τζάμι και ξεσπώντας για την προφυλάκιση της μητέρας του.

Κλείσιμο
Η ανακρίτρια έστειλε στη φυλακή τη μητέρα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά της (1)



Τι υποστήριξε στην απολογία της η 37χρονη μητέρα 

Πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέποντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στον λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη συζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρεται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

Λύτρας για προφυλάκιση μητέρας: «Βιαστική απόφαση στηριζόμενη σε ελάχιστα στοιχεία»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, κάνει λόγο για μια «βιαστική απόφαση». Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις μετά την απόφαση της ανακρίτριας για την προφυλάκιση της 37χρονης, τονίζει πως είναι κάτι που τον θλίβει γιατί πρόκειται για μια «βιαστική απόφαση που βασίζεται σε ελάχιστα στοιχεία» ενώ προσθέτει ότι η όλη διαδικασία στηρίχτηκε σε ένα «βιαστικό ένταλμα σύλληψης».

Επίσης, όπως εξηγεί, «υπάρχει και τρίτη κατάθεση από την ίδια τη 12χρονη και λέει πως η μητέρα της δεν γνώριζε και δεν εμπλέκεται. Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης στον προβλεπόμενο χρόνο που αρμόζει».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα:
Δηλώσεις Απόστολος Λύτρας


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης - Ηλίας Μίχος: Βιαστής-μαστροπός με βιτρίνα το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Βρετανία - Πολιτική κρίση: Το καταστατικό των Τόρις «σώζει» για έναν χρόνο τη Λιζ Τρας

Τουρκία: Στα άδυτα της ΜΙΤ - Οι απειλές για προβοκάτσιες και δολιοφθορές στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης