Συνεχείς επιδρομές ζωοκλεφτών στο Τρίκερι Μαγνησίας

Συνεχείς επιδρομές ζωοκλεφτών στο Τρίκερι Μαγνησίας

Εδώ και δύο χρόνια οι κτηνοτρόφοι βλέπουν τα ζώα τους να εξαφανίζονται – Υποστηρίζουν ότι ξέρουν ποιοι τα κλέβουν αλλά δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία 

provata1
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι στο Τρίκερι του Δήμου Νοτίου Πηλίου στη Μαγνησία, καθώς εδώ και δύο χρόνια βλέπουν τα ζώα τους να... εξαφανίζονται και μάλιστα υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποιοι τα κλέβουν, αλλά δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία για να τα καταθέσουν στις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι ζωοκλέφτες χτύπησαν για μία ακόμη φορά εισβάλλοντας στο ποιμνιοστάσιο ενός κτηνοτρόφου, από το οποίο άρπαξαν δέκα πρόβατα και πέντε κατσίκια. Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας γίνεται στόχος εδώ και τέσσερις μήνες, καθώς του έχουν κλέψει συνολικά 41 ζώα από το κοπάδι του!

Και δεν είναι ο μόνος, καθώς όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, ακόμη κι αυτοί που εκτρέφουν ζώα για προσωπική τους εκμετάλλευση και όχι για πώληση, έχουν πέσει θύματα κλοπής και έχουν καταθέσει μηνύσεις! Ωστόσο, η σπείρα των ζωοκλεφτών συνεχίζει ανενόχλητη την δράση της και, όπως καταγγέλλουν οι κτηνοτρόφοι στον "Ταχυδρόμο", σε αυτήν συμμετέχουν και συγκεκριμένοι συγχωριανοί τους! Το αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου διενεργεί έρευνες για να φτάσει στα ίχνη των ζωοκλεφτών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική υπερπτήση UAV τα ξημερώματα πάνω από την Κίναρο

«Άγγιξε τον μηρό νεαρού άντρα»: Η μαρτυρία που οδήγησε στη διαγραφή του Βρετανού υπουργού Εμπορίου

Οδηγός έχασε τον έλεγχο στο κέντρο της Λαμίας - Χτύπησε 16χρονη και παρέσυρε μηχανάκι διανομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης