Αθήνα: Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης - Τη βιάζαν και την εξέδιδαν

Αθήνα: Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης - Τη βιάζαν και την εξέδιδαν

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 53 ετών - Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, μαχαίρια, ξιφολόγχη και φορητοί υπολoγιστές

rape-m
Μία φρικτή ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης αλλά και μαστροπείας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών. Ο 53χρονος βαρύνεται επίσης και με το αδίκημα της μαστροπείας αφού φέρεται να εξέδιδε το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.

Παράλληλα, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

sexoualiki-kakopoihsh


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κλείσιμο
Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ευρωπαίοι είδαν στην Πράγα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν - Καρότο και μαστίγιο από Μητσοτάκη

Αποφυλακίστηκε η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν και νοίκιασε σπίτι στο Μανχάταν

Η Βόρεια Κορέα χαρακτηρίζει τις δοκιμές πυραύλων μέτρο νόμιμης άμυνας μπροστά στις «στρατιωτικές απειλές» των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης