Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 50χρονος παππούς βρισκόταν με το 2χρονο εγγονάκι του σε ζαχαροπλαστείο των Χανίων.
Κάποια στιγμή οι θαμώνες του καταστήματος βλέπουν τον 50χρονο να χτυπάει και να κλωτσάει το μόλις 2 χρονών κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 50χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αρχές. Ειδήσεις σήμερα:
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.