Σκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Σκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Ο άγνωστος αναβάτης της μηχανής εξαφανίστηκε - Οι λιμενικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες που ενδέχεται να τον έχουν καταγράψει

limenik-skafos
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες του Α' Λιμενικού Τμήματος στη Σκόπελο, για να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας, πιθανότατα αλλοδαπό, ο οποίος συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο με επιβαίνοντες δύο νεαρούς Έλληνες που τραυματίστηκαν, αλλά τους εγκατέλειψε αβοήθητους.

Το ατύχημα έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σκοπέλου, όταν το δίκυκλο του δράστη συγκρούστηκε με αυτό των δυο παιδιών που ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Όμως, ο άγνωστος αναβάτης της μηχανής έσπευσε να εξαφανιστεί και οι λιμενικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες, που ενδέχεται να τον έχουν καταγράψει. Η κοπέλα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Μέθυσε και τράκαρε δυο σταθμευμένα οχήματα

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, όταν ένας 55χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές. Το αλκοτέστ έδειξε 1,72mg/dL περιεκτικότητα στο αίμα στην πρώτη μέτρηση και 1,67mg/dL στη δεύτερη, όταν το επιτρεπτό όριο είναι 0,5 g ανά λίτρο αίματος κι έτσι ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικοί οι Τούρκοι με υπερπτήσεις στο Αιγαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Μητσοτάκης από Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα - Να σταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη

Άρτα: Πήγε να δει το παιδί ο 29χρονος χωρίς να ειδοποιήσει - Ο διάλογος με την πρώην σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης