Μύκονος: Τι θα υποστηρίξει στην ανακρίτρια Σύρου ο 32χρονος που κατηγορείται για μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο

Μύκονος: Τι θα υποστηρίξει στην ανακρίτρια Σύρου ο 32χρονος που κατηγορείται για μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο

Ο συλληφθείς αρνείται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης στον 55χρονο ξενοδόχο (στη φωτό) - Τι δηλώνει στο prothema.gr ο συνήγορός του

mykonos_-_hotel
Στην ανακρίτρια Σύρου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 11, ο 32χρονος που συνελήφθη απο τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ως ο δράστης της άγριας επίθεσης σε βάρος του ξενοδόχου Θεόδωρου Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου.

Ο συλληφθείς που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών οι οποίοι καθημερινά «σαρώνουν» το «νησί των Aνέμων» το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αρνειται πως ειναι αυτός ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης υποστηρίζοντας οτι την μέρα του χτυπήματος ταξίδευε με το πλοίο Θάντερ που έφτασε στη Μύκονο στις 4:40 με καθυστέρηση καθώς ως εργαζόμενος σε εταιρεία, του είχαν αναθέσει να μεταφέρει εταιρικό όχημα από την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, στη Μύκονο.

Μόλις μετέφερε το όχημα πήγε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου παρέλαβε τους ιδιοκτήτες του οχήματος, τους πήγε στην εξοχή κατοικία και μετά αναχώρησε για την Αθήνα με το ταξίδι να είναι κανονισμένο από το λογιστήριο της εταιρείας. Μάλιστα, θα ισχυριστεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οτι έχει λευκό ποινικό μητρώο, ΑΦΜ, είναι σταθερά εργαζόμενος και δηλωμένος στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και σύμφωνα με τον πίνακα προσωπικού εργάζεται ανελλιπώς όλο το καλοκαίρι ενώ στο ταξίδι, όταν αναχώρησε από τη Μύκονο προς την Αθήνα ταξίδεψε με την ταυτότητα του και το όνομα του.

Τέλος σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Κωνσταντίνο Δοκιμάκη, αναμένεται να καταθέσει αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τόσο με το θύμα όσο και με τον έτερο συλληφθέντα οδηγό βαν ο οποίος είχε δηλώσει ότι μετέφερε τον δράστη στο αεροδρόμιο.

Ο κ. Δοκιμάκης τονίζει στο protothema.gr πως «στη Σύρο βρίσκεται από τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης σε βάρος του Μυκονιάτη επιχειρηματία κ. Κουσαθανά η οποία έλαβε χώρα την 10/6/2022 στην Μύκονο, προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο ενώπιον της κυρίας Ανακρίτριας Σύρου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Παρόλη την κινητοποίηση όμως των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος που αναστάτωσε την κοινωνία της Μυκόνου, φαίνεται ότι ο συλληφθείς δεν έχει καμία σχέση με τον δράστη της επίθεσης. Ο εντολέας μου, είναι επί σειρά ετών υπάλληλος εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία η οποία την 10/6/2022 του ανέθεσε την μεταφορά εταιρικού οχήματος από την Αθήνα στην Μύκονο και μάλιστα με αυθημερόν επιστροφή αεροπορικώς στην Αθήνα. Η δε, άφιξη του πλοίου λόγω κίνησης στους λιμένες και καιρικών συνθηκών έγινε καθυστερημένα στην Μύκονο περί ώρα 1630 την 10/6, ήτοι πολύ αργότερα από την ώρα επίθεσης στον κ. Κουσαθανά.

Κλείσιμο
Επίσης, ο φερόμενος ώς δράστης, εκτός του ότι ήταν και είναι πρόσωπο γνωστής διαμονής, δηλωμένο στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και μπορούσε εύκολα να αναζητηθεί και να ανευρεθεί, βρισκόταν στην Μύκονο ήδη από τα μέσα Ιουλίου ανελλιπώς στα πλαίσια της εργασίας του.

Τέλος υπογραμμίζεται ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη τυχαία όταν μετέβη αυτοβούλως με την ταυτότητα του στο ΑΤ Μυκόνου προκειμένου να πληρώσει μία κλήση της τροχαίας. Κάτα την απολογία του,θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία υπέρ του καθώς και μάρτυρες ενώ αναμένεται να κατατεθεί ρητό αίτημα κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τόσο με το θύμα όσο και με τον έτερο συλληφθέντα οδηγό βαν ο οποίος είχε δηλώσει ότι μετέφερε τον δράστη στο αεροδρόμιο».

Ο δικηγόρος  Κωνσταντίνος Δοκιμάκης


dikigoros3433434523


Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαίρωσαν στον λαιμό τον Σαλμάν Ρουσντί, συγγραφέα των «Σατανικών Στίχων» - Δείτε βίντεο


O Mπεν Άφλεκ νιώθει σαν την... Νταϊάνα - «Τρομοκρατημένος» από τους παπαράτσι στο Παρίσι


Τα ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε 39χρονη στη Γαύδο, το έχουν κάνει ξανά - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης