Έκλεβε καντήλια από τα μνήματα νεκροταφείου στην Ελασσόνα

Έκλεβε καντήλια από τα μνήματα νεκροταφείου στην Ελασσόνα

Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι είχε ξηλώσει πάνω από 25 καντήλια

nekrotafeio_kws_viasmos_art
Να βγάλει «μεροκάματο» πουλώντας σε μάντρες ανακύκλωσης τα μπρούτζινα καντήλια που έκλεβε από τα μνήματα ενός κοιμητηρίου στην Ελασσόνα φιλοδοξούσε ένας Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων και, όπως αποδείχθηκε όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, δεν ήταν η πρώτη φορά!

Ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ξηλώσει 15 χάλκινα καντήλια από τους τάφους του κοιμητηρίου της περιοχής. Όμως, κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και άλλα 13 χάλκινα καντήλια μαζί με τα ποτήρια που τοποθετούνται στο εσωτερικό τους, τα οποία εξακριβώθηκε πως είχε κλέψει από το ίδιο κοιμητήριο!

Όλα τα καντήλια κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Έκλεβε μοτοσικλέτες και κινητά

Ό,τι μπορούσε... ξάφριζε ένας Έλληνας που συνελήφθη άμεσα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, λίγη ώρα αφότου έκλεψε τη μοτοσικλέτα μιας γυναίκας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, βρέθηκε πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο προέκυψε πως είχε κλέψει το ίδιο πρωί από άλλη μια γυναίκα, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα είχε κλέψει άλλη μια μοτοσικλέτα! Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπές.



Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης