Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 39χρονος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, που κατηγορείται για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν έχει σχέση με πορνογραφία και προφυλακίστηκε υπό την πίεση της κοινής γνώμης.
Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη αφορούσε σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ανήλικης κάτω των 12 ετών.
Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών. Η καταγγελία έγινε απ΄την μέχρι πρότινος σύντροφό του και μητέρας δυο ανήλικων κοριτσιών.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη