Επιχείρηση διάσωσης ενός 62χρονου άνδρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 18:00 σήμερα το απόγευμα, το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για πτώση του άνδρα σε ρέμα βάθους 10 περίπου μέτρων.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο με εξειδικευμένους διασώστες οι οποίοι κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματία, ο οποίος βρισκόταν στο νερό για τρεισήμισι ώρες περίπου και ζητούσε βοήθεια.
Επί τόπου βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συγκεκριμένα δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες, για να βοηθήσουν τους διασώστες του ΕΚΑΒ στην διάσωση του 62χρονου.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.