Μύκονος: Ο sold out Βέρτης, οι Ισραηλινοί και τα lear jet

Μύκονος: Ο sold out Βέρτης, οι Ισραηλινοί και τα lear jet

Σε 48 ώρες εξαντλήθηκαν τα τραπέζια των 1000 και 600 ευρώ το άτομο για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, πάνω από 150 Ισραηλινοί φανατικοί θαυμαστές του θα έρθουν με ιδιωτικά αεροσκάφη ενώ στο νησί τα πάρτι δίνουν και παίρνουν

MYKONOS_O707_2022_2
Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε για πρώτη φορά στη Μύκονο και έξι χρόνια μετά επανέρχεται ξανά για μια εμφάνιση στο Pasaji στην παραλία του Ορνού την ερχόμενη Παρασκευή.
Μια εμφάνιση που είναι ήδη sold out αφού τα πρώτα και τα δεύτερα τραπέζια με αντίτιμο 1000 και 600 ευρώ κατ´ άτομο «εξαφανίστηκαν» μέσα σε 48 ώρες ενώ έχουν απομείνει πλέον μόλις εννιά με δέκα τραπέζια.


aaanik4_2

Κλείσιμο
Πάνω από εκατόν πενήντα θαυμαστές του από το Ισραήλ, μια χώρα στην οποία έχει φανατικό κοινό αναμένεται να δώσουν το παρόν στα πρώτα τραπέζια το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής και οι περισσότεροι θα αφιχθούν με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη.

Εκτός από τα ακριβά τραπέζια υπάρχουν και τα πιο οικονομικά αλλά και χώρος για 800 όρθιους ενώ το στήσιμο θα είναι τέτοιο ώστε όλοι να βλέπουν έναν από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές που δεν συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις εν μέσω θέρους αν δεν έχει προγραμματισμένη περιοδεία. 

IMG_8540__1_
IMG_8541


Ο Γιώργος Σαραφίδης, που δουλεύει με τον Βέρτη αλλά τα καλοκαίρια δραστηριοποιείται στην Μύκονο εδώ και τριάντα χρόνια, συντονίζει την βραδιά και προσπαθεί να τους χωρέσει όλους τη ίδια στιγμή που το νησί δονείται από τα πάρτι. Χθες το μεσημέρι κορίτσια από την Μέση Ανατολή χόρευαν στο Καλό Λιβάδι σε ένα bachelor party ενώ το βράδυ ο Γιάν Μπλόκβιστ ξεσήκωσε τους θαμώνες του Alemagou στη Φτελιά, την πρώτη ίσως μέρα που ο αέρας έπεσε αρκετά.
IMG_8502
IMG_8503
IMG_8511
IMG_8512
IMG_8538
IMG_8539

Στο Principote και στο Nammos οι dj´s που Ε Ουντινέζε προσληφθεί μόνιμα είναι υπέρ αρκετοί για να γίνεται ο χαμός του μεσημεριού με τους θαμώνες να χορεύουν μετά το φαγητό.

Σήμερα στο Santanna στα decks θα ανεβεί η Sophia Lin ενώ αύριο ο Valeron παίζει στο Noema ενώ τις καθημερινές με κάποιες εξαιρέσεις η Χώρα δεν είναι καλύτερα της, αφού έχει κόσμο που περπατάει πάνω-κάτω αλλά δεν μπαίνει εύκολα σε μαγαζί κάτι που φέρνει μουρμούρες, όπως κάθε χρόνο σε ένα νησί που πηγαίνει στον αυτόματο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκιάθος: Ανησυχία μετά το νέο ατύχημα στο αεροδρόμιο - Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η τουρίστρια που εκτινάχθηκε από τουρμπίνα

Scorpions και Alice Cooper ρόκαραν το ΟΑΚΑ για να... θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Έλον Μασκ: Εβδομάδες πριν γεννηθεί το 2ο παιδί του με την Grimes, απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης