Ρόδος: Ιστιοφόρο με 56 μετανάστες προσάραξε σε κολπίσκο στη Ρόδο
Στο μεταξύ άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων μεταναστών που φέρεται να επέβαιναν μαζί με τους 108 μετανάστες (21 παιδιά 24 γυναίκες και 63 άνδρες) σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος νοτιοδυτικά της Δήλου
Ιστιοφόρο σκάφος με 56 μετανάστες (16 ανήλικους, 12 γυναίκες και 28 άνδρες) προσάραξε απογευματινές ώρες σήμερα υπο δυσμενείς καιρικές συνθήκες σε κολπίσκο νοτιοδυτικά της Ρόδου. Οι μετανάστες εξήλθαν μόνοι από το σκάφος και παρέμειναν στην ακτή.
Στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή επιχείρησαν ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης, ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού και από ξηράς δύο περιπολικά οχήματα του λιμενικού και ένα VAN της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρόδου.
Οι μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Οι μετανάστες διεσώθηκαν μετά από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος, ενώ σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των διασωθέντων φέρονται να αγνοούνται ακόμα τέσσερα άτομα.
Στην επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία και ρυμουλκό σκάφος από τη Μύκονο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV