Αύριο στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη φοιτήτρια Γεωργία Σολανάκη, που έχασε την ζωή της από ανακοπή καρδιάς, την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Η σορός του νεαρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί ήδη στην Κρήτη μετά την νεκροψία – νεκροτομήπου έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ενώ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα βρίσκεται στο σπίτι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με την οικογένεια της και τους οικείους να θρηνούν για το ξαφνικό φευγιό της.
Απαρηγόρητοι οι γονείς της Γιάννης και Αργυρή Σολανάκη που αρνούνται να πιστέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο το στερνοπούλιτους, ενώ σε κακή κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη αδελφή της Ελευθερία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με την προσοχή τώρα να πέφτει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η 20χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης της το απόγευμα της Τρίτης.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.