Ένας 37χρονος σε κατάσταση αμόκ, οπλισμένος, εμφανίστηκε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 37χρονος,που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λίγο μετά τις 03:00, βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατώντας μια καραμπίνα.
Ο άνδρας φώναζε και έβριζε ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».
Δείτε βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ckdm9qmucvbd)
Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από το σημείο οι Εύζωνες, ενώ ο ευρύτερος χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Δείτε βίντεο:
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdl3vpele61)
Τελικά, στις 04:40, ο 37χρονος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση από δύο ομάδες των ΕΚΑΜ. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.
Ο άνδρας περικυκλωμένος από τους αστυνομικούς
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.