Μετά από μεγάλη μάχη με τις φλόγες η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε κατοικημένη περιοχή στην Αρόη, τέθηκε υπό έλεγχο.
Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής, όπως μετέδωσε το tempo24.news, από τα μπαλκόνια τους προσπαθούσαν να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, ρίχνοντας νερό με λάστιχα και κουβάδες!
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η πυρκαγιά ξέσπασε, λίγα λεπτά αφότου έγινε ρίψη φωτοβολίδας από κάτοικο της περιοχής.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός αργά το βράδυ της Τετάρτης όταν αναφέρθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα πολύ κοντά σε κατοικίες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και να μην επεκταθεί.
Οι καπνοί ήταν ορατοί από πολλά σημεία της Πάτρας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.