Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση

Ο κ. Θανάσης Χαρμάνης μίλησε για τις αντιδράσεις των γονιών της Καρολάιν, τη Λυδία και τα προβλήματα του παιδιού

5600059
Τη στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αφού του απαγγέλθηκε η ετυμηγορία και η ποινή του, σχολίασε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021.

«Οι αντιδράσεις του ήταν ίδιες με κατηγορούμενου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλακή για τροχονομική παράβαση. Δεν έχει ενσυναίσθηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμάνης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Συνέχισε αναφερόμενος πως αυτό προκύπτει και από το αίτημά του να του αναγνωριστεί πως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, με τον κ. Χαρμάνη να σημειώνει πως «είπα στο δικαστήριο ότι “αν αναγνωρίσετε βρασμώ ψυχικής ορμής με κοιμώμενο θύμα, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που γίνεται κάτι τέτοιο”».

Ο συνήγορος αναφέρθηκε ακόμη στην γυναίκα, η οποία ζητούσε θανατική ποινή για τον δράστη του φονικού και είχε εκφωνήσει επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία της Καρολάιν, η οποία αργότερα υπερασπίστηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέγοντας πως «φρόντισε να αποφύγει την βάσανο του ακροατηρίου, καθώς ήξερε πως γνώριζα πολλά πράγματα, αφού έχω καλές σχέσεις και πολλούς γνωστούς στην Αλόννησο».

«Πήρε την απόφαση να τελειώσει την Καρολάιν εκείνο το βράδυ, που η Καρολάιν του ανακοίνωσε πως τελείωσε η σχέση τους. Η Καρολάιν, εκείνο το βράδυ, έκανε αναζητήσεις για δωμάτιο σε ξενοδοχείο», είπε ακόμη ο κ. Χαρμάνης, επισημαίνοντας πως «φοβόταν η Καρολάιν. Το είχε γράψει και στο ημερολόγιο της, πως δεν θα την αφήσει να φύγει έτσι απλά».

Σε ότι αφορά τα συναισθήματα των γονιών της Καρολάιν για την απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορος τους είπε πως «αισθάνονται μια ανακούφιση, όμως το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω. Η Σουζάνα αναγκάστηκε στα 60 χρόνια της να γίνει μικρομάνα και το μεγάλο άγχος της είναι πως θα μεγαλώσει το παιδί, ώστε στο μέλλον να μην έχει προβλήματα. Το παιδί έχει ήδη προβλήματα, στο υποσυνείδητο του είναι καταγεγραμμένο ότι βρισκόταν πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, που πάγωνε όσο περνούσε η ώρα».

«Οι ειδικοί λένε πως καλό θα είναι να μην συναντήσει ποτέ το παιδί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα στην Λυδία, ακόμη και αν είναι ενήλικη, αλλά θα φροντίσουμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τις ιατρικές επιταγές», υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης, λέγοντας ακόμη πως «όταν έχουμε κάτι σημαντικό, θα ενημερώνουμε την κοινή γνώμη και την ελληνική και την βρετανική, που βασανίσθηκε τόσο βάναυσα από τον κατηγορούμενο επί 37 ημέρες».

Ειδήσεις σήμερα

Θέμα χρόνου η εκταφή της Τζωρτζίνας - Γιατρός «καίει» την Πισπιρίγκου και για τον θάνατο της Μαλένας

Ελληνική PISA: Κεραμέως κατά εκπαιδευτικών για τις απεργίες - Αύριο οι εξετάσεις

Άστατος ο καιρός σήμερα με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης