Στις συλλήψεις δύο ατόμων που εμπλέκονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών οδήγησε η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 42 και 56 ετών από τη Γεωργία και τη Βουλγαρία σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, όιπως μεταδίδει το thestival.gr.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ασπρ οβάλτας), κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εντοπίστηκε Ι.Χ. φορτηγό με οδηγό τον 42χρονο και συνοδηγό τον 56χρονο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, επτά αλλοδαποί με καταγωγή από τη Συρία που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού