Εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι: Βίντεο-ντοκουμέντο - Έτσι σώθηκε η κοπέλα

Εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι: Βίντεο-ντοκουμέντο - Έτσι σώθηκε η κοπέλα

Τα 30 λεπτά που  βοήθησαν τους υπαλλήλους του πρατηρίου να αντιληφθούν την 15χρονη - Αφότου η κοπέλα επιβιβάστηκε στο μικρό μαύρο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο κατηγορούμενο, υπάλληλος του πρατηρίου συνειδητοποιεί ότι επρόκειτο για τη Φωτεινή - Τότε ειδοποιεί τις Aρχές

fwteinh
Τα 30 σωτήρια, όπως αποδείχθηκαν, λεπτά αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης στο Περιστέρι, που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive» του Alpha, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, φαίνεται η 15χρονη στην περιοχή του Ασπρόπυργου.




Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις της ίδιας και του 22χρονου κατηγορούμενου, μόλις λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 15χρονης, τη στιγμή που οι αστυνομικές αρχές «χτένιζαν» την Αττική προκειμένου να την εντοπίσουν.

Κλείσιμο
Όπως προκύπτει από το βίντεο, για περίπου μισή ώρα το κορίτσι περίμενε τον 22χρονο να επιστρέψει. Πρόκειται για 30 λεπτά που αποδείχτηκαν «σωτήρια» για τη νεαρή κοπέλα, αφού ήταν αρκετά για να την αντιληφθούν οι υπάλληλοι του πρατηρίου.

Λίγο ώρα αργότερα, ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο, φτάνει στο σημείο και η 15χρονη μπαίνει μέσα και εξαφανίζονται.

Στην πορεία, υπάλληλος του πρατηρίου συνειδητοποιεί ότι επρόκειτο για την 15χρονη Φωτεινή. Τότε ειδοποιεί τις αρχές. Πρόκειται για την αρχή του τέλους για την περιπέτεια της 15χρονης.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας καταφέρνουν να φτάσουν στην ίδια, ενώ λίγες ώρες αργότερα, με τη βοήθεια του 22χρονου, την επιστρέφουν στην οικογένειά της.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη των τριών - Το «ραντεβού» που τους πρόδωσε

Οι συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της 15χρονης Φωτεινής από το Περιστέρι, που είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις μέρες, αποτέλεσαν την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό του κοριτσιού από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και την σύλληψη των τριών που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου, καθώς την διευκόλυναν να φύγει από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν το διάστημα που γίνονταν έρευνες για την ανεύρεση της.

Οι τρεις συλληφθέντες, είναι μια 17χρονη, φίλη της 15χρονης και η 42χρονη μητέρα της, οι οποίες φιλοξενούσαν το κορίτσι στο σπίτι τους στον 'Αγιο Παντελεήμονα και ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής, που διέμενε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο και έχουν ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ερευνών, διαπίστωσαν ότι η 15χρονη, η οποία έφυγε με την θέληση της από το σπίτι της, επικοινωνούσε διαδικτυακά με τον 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε χτες το πρωί και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Μετά από υπόδειξη των αστυνομικών, ο νεαρός επικοινώνησε για μια ακόμα φορά με το κορίτσι στο Instagram και έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα. Η 15χρονη πήγε στο ραντεβού, όπου όμως την περίμεναν οι αστυνομικοί και την παρέλαβαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Δεν είναι οξεία ηπατίτιδα το περιστατικό της 16χρονης στη Λάρισα, λέει το υπουργείο Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης