Ρούλα Πισπιρίγκου: Μίλησε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μίλησε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Δασκαλάκη

«Πού να φανταστώ τι γινόταν; Μου έλεγε μην φοβάσαι τον Μάνο, έχει φύγει» - Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στο Φως στο Τούνελ και αποκάλυψε πως θα παραδώσει ηχητικό με απειλές το οποίο «καίει» την Πισπιρίγκου στη Δικαιοσύνη

manos_roula_art
Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με φόντο τους θανάτους των τριών παιδιών τους, με τον έναν εξ αυτών να αντιμετωπίζεται πλέον ως δολοφονία.

Εν τω μεταξύ ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, μιλά για όλους και για όλα ενώ αποκαλύπτει πως ο ίδιος θα δώσει στις αρχές ένα απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο στο Φως στο Τούνελ μίλησε και το λεγόμενο «τρίτο πρόσωπο», στο οποίο ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ως αιτία του χωρισμού του από τη γυναίκα του.

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στον Μάνο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν το θάνατο της Ίριδας.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjb5mzk7zbt5)

«Θα παραδώσω το ηχητικό της Ρούλας στη Δικαιοσύνη»

Κλείσιμο
Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό, απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα μιλάει απειλητικά για εμένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ…



Ειδήσεις σήμερα

Ευθείες απειλές ανταλλάσσουν Ρωσία και ΗΠΑ - Τουπόλεφ «σήκωσε» η Μόσχα μετά τη βύθιση του Moskva

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Η «κυβερνητική Αριστερά», η τροπολογία - «συναξάρι» και η ένταση για τις δύο κάλπες

Επέστρεψαν στη Γη οι τρεις Κινέζοι αστροναύτες της αποστολής Shenzou-13 - Κατέρριψαν ρεκόρ παραμονής στο διάστημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης