Βιασμός στον Κορυδαλλό - «Δεν άκουγα φασαρία» υποστηρίζει η μητέρα του κατηγορουμένου

Βιασμός στον Κορυδαλλό - «Δεν άκουγα φασαρία» υποστηρίζει η μητέρα του κατηγορουμένου

Τι λέει στο protothema.gr η μητέρα του 27χρονου φερόμενου βιαστή - Πότε έγινε η σύλληψη του Αλβανού - Το χρονικό της υπόθεσης

viastis
Μια διαφορετική εκδοχή του καταγγελλόμενου βιασμού της 17χρονης μαθήτριας από έναν Αλβανό -ο οποίος παρίστανε τον Πακιστανό- δίνει η μητέρα του 27χρονου.

Μετά την σύλληψη του γιου της το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα του 27χρονου δηλώνει πως δεν γνώριζε τίποτα για το «ραντεβού» που είχε ο γιος της με τη μαθήτρια του ΕΠΑΛ Ιλίου και υποστηρίζει πως ήταν παρούσα στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Δευτέρας όταν ο κατηγορούμενος έφερε στο ισόγειο διαμέρισμα μια κοπέλα.  «O γιος μου μπήκε στο σπίτι λίγο μετά τη 1 το βράδυ και μου είπε 'μην με ενοχλήσεις θα είμαι στο δωμάτιο με μια κοπέλα'. Δεν άκουγα φασαρία όπως λένε, μόνο γέλια άκουγα» υποστηρίζει μιλώντας στο protothema.gr.

«Εγω έμαθα τι έγινε όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι την επόμενη ημέρα και ζητούσαν το γιο μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα καν ότι είναι αστυνομικοί, δεν πήγε το μυαλό μου» αναφέρει η μητέρα του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 17χρονης.

Παράλληλα, τονίζει πως δεν έχει ακούσει για διαμέρισμα στον Κορυδαλλό ενώ ισχυρίζεται πως στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα το επίμαχο βράδυ βρισκόταν και ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κρατείται ενώ την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες για το βιασμό της 17χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε γνωρίσει την ανήλικη από το Καματερό μέσω μιας πλατφόρμας γνωριμιών όπου αντάλλαξαν λογαριασμούς Instagram και συνέχισαν τη συνομιλία τους.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σοκ προκαλεί η  απίστευτη υπόθεση του 27χρονου σεσημασμένου Αλβανού που το έπαιζε Πακιστανός για να προσεγγίζει μαθήτριες μέσω των social media. Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που παρουσιάζει το protothema.gr, η μαθήτρια όταν προσέφυγε στην Ασφάλεια Κορυδαλλού ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ως βιαστής της, ηταν Πακιστανός, αγνοώντας οτι είναι Αλβανός, μέλος της ομάδας γνωστού τράπερ, σεσημασμένος - είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα - και ιδιαίτερα επικίνδυνος. Χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφιλ στο Instagram, μέσω του οποίου προσέγγισε τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου και μετα απο συνεχείς επικοινωνίες την έπεισε να συναντηθουν.
diavivastiko
Ο 27χρονος Αλβανός που συστήθηκε ως Πακιστανός γνώρισε μέσω Instagram 17χρονη μαθήτρια, την παρέσυρε σε γκαρσονιέρα στον Κορυδαλλό και αφού άνοιξε την τηλεόραση στη διαπασών, για να «πνίγει» τις φωνές της και το νοσηρό του ξέσπασμα, τη βίασε.

Μάλιστα, το θράσος του ήταν τέτοιο που μετά την πράξη του και έχοντας αφήσει το «γενετικό του αποτύπωμα» στην μπλούζα της μικρής και το σώμα της, την επιβίβασε στο μηχανάκι και την επέστρεψε στο σπίτι της, απειλώντας την να μην πει τίποτα τονίζοντας της ότι μόλις έχει αποφυλακιστεί.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη

Κορυδαλλός: Συνελήφθη στη Δυτική Αττική ο βιαστής της 17χρονης

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης