Βικτόρια - Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ληστής εισέβαλε στη έπαυλή τους στο Λονδίνο - «Έφυγε» με λεία χιλιάδων λιρών

Βικτόρια - Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ληστής εισέβαλε στη έπαυλή τους στο Λονδίνο - «Έφυγε» με λεία χιλιάδων λιρών

Τη στιγμή της διάρρηξης ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ ήταν στη βίλα και δεν πήραν είδηση ότι κάποιος τους έκλεβε

david-bechkam
Μασκοφόρος διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας Μπέκαμ στο Δυτικό Λονδίνο και έφυγε με… θησαυρό αξίας χιλιάδων λιρών.

Ο κλέφτης εισέβαλε, σπάζοντας ένα παράθυρο, σε ένα εφεδρικό υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο της έπαυλης των 40 εκατομμυρίων λιρών στο Χόλαντ Παρκ και λεηλάτησε το μέρος. Τη στιγμή της διάρρηξης ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ χαλάρωναν στο κάτω μέρος της βίλας χωρίς να πάρουν είδηση ότι κάποιος τους ξάφριζε.

Η διάρρηξη, έγινε στις 28 Φεβρουαρίου και έγινε αντιληπτή από τον 17χρονο γιο της οικογένειας τον Κρουζ ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο. Ο νεαρός αντίκρισε την κρεβατοκάμαρα άνω κάτω και εντόπισε σπασμένο τζάμι. Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και Τhe Sun, τα μέλη της οικογένειας, όπως ήταν φυσικό,  αναστατώθηκαν όταν είδαν το σπίτι τους άνω κάτω.

Ο 46χρονος Ντέιβιντ φέρεται να τηλεφώνησε στο 999 και αμέσως άρχισε να ψάχνει στην έπαυλη για τον διαρρήκτη μαζί με τον Κρουζ, ενώ την ίδια ώρα η Χάρπερ περίμενε με τη Βικτόρια την αστυνομία.


Beckham-family


Κλείσιμο
Ο διαρρήκτης πιστεύεται ότι είναι μέλος συμμορίας και πως επιχείρησε να ληστέψει ακόμα δύο σπίτια στην περιοχή το ίδιο βράδυ.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι διεξάγει έρευνα και πως ακόμα δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αποκάλυψε στη «Sun»: «Δυστυχώς οι Μπέκαμ ήταν θύματα επαγγελματιών διαρρηκτών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς οι εγκληματίες έφτασαν μόνο μέχρι το ένα υπνοδωμάτιο πριν το βάλουν στα πόδια».

Η οικογένεια λέγεται ότι «σοκαρίστηκε» από τη διάρρηξη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο κλέφτης έφυγε με πράγματα μεγάλης αξίας όπως επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και ηλεκτρικά είδη που ήταν αποθηκευμένα στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στην οικογένεια Μπέκαμ που επικαλείται η εφημερίδα The Sun: «Δυστυχώς τα μέλη της οικογένειας ήταν τα θύματα κάποιων αρκετά επαγγελματιών κλεφτών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς όμως κανείς δεν έπαθε τίποτα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια και την 10χρονη κόρη τους Χάρπερ κοιμόντουσαν στον κάτω όροφο της πολυτελούς οικίας τους, αγνοώντας ότι υπάρχει κλέφτης στο σπίτι τους. Τη ληστεία αντιλήφθηκε ο γιος τους Κρουζ Μπέκαμ, όταν επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από πάρτι με τους φίλους του».


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έληξε η «πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Κώστας Μπακογιάννης: «Γράφτηκε Ιστορία, το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό και την Αθήνα»

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε «αντίο» και οι Άρης και Ασημίνα μπήκαν στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης