Πάτρα: Πελάτισσες οπλισμένες με σουγιά έκλεψαν ρούχα από μαγαζί

Πάτρα: Πελάτισσες οπλισμένες με σουγιά έκλεψαν ρούχα από μαγαζί

Δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιούσαν για να διαφύγουν με το κλεμμένο ρούχο

katerini_clothes
Έφτασαν πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε ένα κατάστημα στην Πάτρα, όπου κλήθηκαν επειδή οι υπάλληλοι τσάκωσαν δυο "πελάτισσες" να κλέβουν ένα γυναικείο ένδυμα κι έτσι μάλλον απέτρεψαν το ενδεχόμενο η απόπειρα κλοπής να κατέληγε σε... ληστεία!

Κι αυτό γιατί, κατά την σωματική έρευνα που έκαναν στις δύο Ελληνίδες δράστιδες, βρήκαν στην κατοχή της μιας έναν αναδιπλούμενο σουγιά, που ίσως χρησιμοποιούσε για να διαφύγει με το κλεμμένο ρούχο, αλλά δεν πρόλαβε! Ο σουγιάς κατασχέθηκε, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ήθελε να τα "τσούξει" χωρίς να πληρώσει

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε μπει σε ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Χαλκίδας δήθεν για να ψωνίσει, αλλά προσπάθησε να κρύψει τρεις φιάλες με αλκοολούχα ποτά. Όμως, έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο της επιχείρησης που ειδοποίησε τους αστυνομικούς, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε το βράδυ της Παρασκευής ένας 37χρονος Έλληνας σε ένα κατάστημα στην Τρίπολη, αλλά κάποια στιγμή που ο ιδιοκτήτης δεν τον έβλεπε άρπαξε χρήματα από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που βρήκαν πάνω του κλεμμένα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στον καταστηματάρχη και ο 37χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης