Σεισμός τώρα 3,5 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά των Οινουσσών
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11:21 - Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Λέσβο και Χίο
Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε πριν από λίγο, με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 35 χιλιόμετρα ανατολικά των Οινουσσών.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Χίο, αλλά και στη Λέσβο χωρίς να αναφερθούν προβλήματα.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία