Ρόδος: Τέσσερις νταήδες λήστεψαν ηλικιωμένο στο σπίτι του

Ρόδος: Τέσσερις νταήδες λήστεψαν ηλικιωμένο στο σπίτι του

Έχουν συλληφθεί οι τρεις από τους τέσσερις ληστές

DIARRIKSI
Άγριο ξύπνημα επιφύλαξαν τέσσερις νεαροί κακοποιοί σε έναν ηλικιωμένο, το σπίτι του οποίου στην πόλη της Ρόδου παραβίασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Όταν εκείνος άνοιξε τα μάτια του και τους είδε, δεν δίστασαν να τον ακινητοποιήσουν και να του κλείσουν το στόμα!

Οι εισβολείς δεν βρήκαν στο σπίτι παρά ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε μόνο προσωπικά έγγραφα του 81χρονου και τράπηκαν σε φυγή. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν άμεσα τους δράστες, έναν 23χρονο Αλβανό και τρεις Ρομά ηλικίας 16, 23 και 20 χρόνων.

Το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 20χρονο, τον 16χρονο και τον 23χρονο αλλοδαπό που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της ληστείας από κοινού,, ενώ αναζητείται ο 22χρονος που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία.

Ενέδρα έξω από μίνι μάρκετ στη Ρόδο

Τις τσάντες με τα ψώνια που κρατούσε ένας πελάτης μίνι μάρκετ στην πόλη της Ρόδου έβαλε στο μάτι ένας νεαρός Έλληνας και του επιτέθηκε την στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα, το πρωί της Παρασκευής. Ο 24χρονος δράστης χτύπησε τον ανυποψίαστο άνδρα και άρπαξε τις σακούλες, ωστόσο ταυτοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενο για ληστεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρανίκας: Με ανάρτηση στο facebook στηρίζει τον Τσίπρα και «κάθε Πολάκη»

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος 

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης