Κίνηση στους δρόμους: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην κάθοδο του Κηφισού

Κίνηση στους δρόμους: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην κάθοδο του Κηφισού

Μεγάλο μποτιλιάρισμα είχε δημιουργηθεί νωρίτερα λόγω εργασιών - Αναλυτικά τα τμήματα όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία σήμερα

kifisos-botiliarisma
Έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο τμήμα της κυκλοφορίας στον Κηφισό αυτή την ώρα, με την κίνηση να περιορίζεται στο τμήμα από τη Λυκόβρυση έως την έξοδο της Αττική Οδού για Ελευσίνα.

Νψρίτερα, χιλιάδες αυτοκίνητα ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα,  λόγω των εργασιών που εκτελούνται σήμερα στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, είχε ανακοινωθεί ότι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  σήμερα στον Κηφισό, καθώς συνεργεία επρόκειτο να αντικαταστήσουν τις πινακίδες πληροφοριακών μηνυμάτων της Λεωφόρου.

κινηση1
κινηση3


Αναλυτικά:


-Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις δύο αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00.

Κλείσιμο
-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις δύο δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30 έως 11.30.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

εργα
εργα1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης