Αττική Οδός-Χιόνια: Μήνυση και αγωγή από εγκλωβισμένο, για πάνω από 20 ώρες, οδηγό με καρδιακά προβλήματα 

Αττική Οδός-Χιόνια: Μήνυση και αγωγή από εγκλωβισμένο, για πάνω από 20 ώρες, οδηγό με καρδιακά προβλήματα 

«Κόντεψα να πάθω έμφραγμα», λέει - Απεγκλωβίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο – Τι αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του

eglovismos
Μετά την «Οδύσσεια» στην Αττική Οδό ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος ένας από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στο πιο υπερσύγχρονο δρόμο της Αττικής ετοιμάζεται να στραφεί νομικά κατά της Αττικής Οδού.

Ο 46χρονος με χρόνια καρδιακά προβλήματα όπως αναφέρει στο protothema.gr βρέθηκε στο «Λαϊκό» νοσοκομείο καθώς πριν από ενάμιση μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπαλονάκι: «Από τις 20 ώρες που έμεινα μέσα στην Αττική Οδό και από τον παγετό το βράδυ λίγο έλειψε να πάθω έμφραγμα, καθώς χωρίς νερό ή κάποιο χυμό και χωρίς τα χάπια μου είχα αρχίσει να αντιμετωπίζω δυσκολίες. Απεγκλωβίστηκα σε τραγικές συνθήκες με τους παλμούς μου αντί να πέφτουν να αυξάνονται. Ενημέρωσα τον γιατρό μου και μου είπε να επισκεφτώ το νοσοκομείο».


Όπως αναφέρει η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που έχει αναλάβει την υπόθεση «Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα στο έλεος του χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια. Μας έχει δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλά και για την χρηματική του αποζημίωση».

Για όσα συνέβησαν μέσα στην Αττική Οδό ο 46χρονος Τηλέμαχος Κωστόπουλος είχε μιλήσει χθες νωρίς το πρωί στο protothema.gr εκπέμποντας SOS: «Μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν. Όλα όσα βλέπετε είναι από κεντρικά σημεία της Αττικής Οδού όπου υπάρχει πρόσβαση. Είμαστε κολλημένοι στο ίδιο σημείο της Αττικής Οδού από χθες το μεσημέρι. Λένε για τρόφιμα, νερά και κουβέρτες κι εδώ δεν έχει φτάσει τίποτα. Δεν έχουμε δει άνθρωπο. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν έχει έρθει κανένας να δει τι κάνουμε κι αν ζούμε. Βοηθήστε μας έχουμε χάσει την υπομονή μας, κάνει απίστευτο κρύο διότι τα καύσιμα τελειώνουν με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούμε το καλοριφέρ. Το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, ενώ δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν διότι οι μπαταρίες των κινητών μας εξαντλούνται. Δεν μπορώ να πιστέψω την ταλαιπωρία που ζούμε».

Για τον Τηλέμαχο Κωστόπουλο όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν μετά το πέρας της εργασίας του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό επέστρεφε στο σπίτι του «Πήρα το ταξί να γυρίσω σπίτι μου. Περάσαμε τα διόδια τα οποία και πληρώσαμε χωρίς να μας ενημερώσει κανένας για το τι γίνεται μπροστά μας. Μόλις μπήκαμε στην Αττική Οδό στο ύψος της Ραφήνας ξεκίνησε ο εφιάλτης. Για πολλές ώρες δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Κάποια στιγμή από το ραδιόφωνο και τα site μάθαμε για τις νταλίκες που είχαν «διπλώσει» στη μέση του δρόμου κι από τότε ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Εκπέμπουμε SOS».



Ειδήσεις σήμερα:

Έως το τέλος του 2022 η Ελλάδα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα, λέει ο Στουρνάρας

Εκχιονιστικό μηχάνημα άνοιξε τον δρόμο για να τελεστεί η ταφή νεκρού στο Ηράκλειο

Για ώρες χωρίς ρεύμα και φαγητό οι ασθενείς της μονάδας Covid στο «Σωτηρία» λόγω της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης