Δεν έγινε κατορθωτό να επικοινωνήσει μέχρι αυτή την στιγμή η Κυπριακή Αστυνομία με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη,για να δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να δώσει, σχετικά με κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.
Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς αν υπάρχουν νεότερα όσον αφορά τις καταγγελίες για κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη,ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου είπε ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να μην έχει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία ή στοιχεία, που να εμπλέκουν την Κύπρο σε τέτοιο κύκλωμα.
«Έχει σταλεί ήδη μήνυμα προς τις ελληνικές αρχές όπως μας διαβιβάσουν το συντομότερο δυνατό οποιεσδήποτε πληροφορίες ή και μαρτυρίες που εμπλέκουν την Κύπρο ή και κατά πόσο Κύπριοι υπήκοοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, με σκοπό να διερευνηθούν από τις κυπριακές αρχές αν έχουν κάποια δεδομένα», πρόσθεσε.
Ανέφερε, τέλος, ότι από το πρωί η Αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πρόσωπο, «το οποίο χθες εκδήλωσε πρόθεση να δώσει κατάθεση, αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτως ώστε να μας δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να μας δώσει».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών