Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις «της παρέας της Αθήνας», εκλήθησαν απ' την Εισαγγελία

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις «της παρέας της Αθήνας», εκλήθησαν απ' την Εισαγγελία

Καλούνται εκτάκτως από την Εισαγγελία στη Θεσσαλονίκη να καταθέσουν ανωμοτί τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τράφαλης για τον βιασμό της 24χρονης - Τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση θα δώσει αύριο και η καταγγέλλουσα Γεωργία Μπίκα

leventides-arthro
Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μετ» της Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει στον χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Τράφαλης: Δεν έχω καμία εμπλοκή 

Ο ένας από το «κουαρτέτο της Αθήνας» που εμπλέκεται στην υπόθεση με το πάρτι στη σουίτα του 5στερού της Θεσσαλονίκης λίγα λεπτά μετά την είδηση για τις κλήσεις σε ανωμοτί κατάθεση από την εισαγγελία μιλάει στο protothema.gr.

Ο 27χρονος Βασίλειος Τράφαλης που είχε μισθώσει το δωμάτιο 204 αναφέρει πως «Δεν έχω καμία εμπλοκή στο ζήτημα απλά ήμουν εκεί και έδωσα μια κατάθεση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εμφανίστηκαν ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν εμπλοκή και αυτό δεν είναι ωραίο».

Όταν η ερώτηση στρέφεται στα κυκλώματα και στις καταγγελίες από την ίδια την 24χρονη για τον μετρ ότι στέλνει κοπέλες σε «περίεργα» πάρτι είπε «τον συγκεκριμένο κύριο τον γνώρισα εκείνο το Σαββατοκύριακο και δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι. Εγώ δεν μίσθωσα καμία σουίτα. Είχα το δωμάτιο 204 και δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο».

Τέλος σε ερώτηση για τη νέα κλήση για ανωμοτί κατάθεση, ο 27χρονος αναφέρει πως «Δεν με έχουν ενημερώσει για τίποτε άλλο. Έδωσα μια κατάθεση. Έχω καταθέσει ήδη και δεν έχω να προσθέσω κάτι στην κατάθεση μου. Δεν με έχουν ενημερώσει για κάποια νέα κατάθεση».

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ένας χρόνος από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

Ανάπτυξη άνω του 5% προβλέπει για 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έως και 88% μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου τα χάπια των Pfizer και Merck
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης