Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν ο Βασίλης Λεβέντης και η παρέα του

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν ο Βασίλης Λεβέντης και η παρέα του

Διαβάστε τις καταθέσεις των Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, Μάνου Παπαδόπουλου, Κωνσταντίνου Περογιαννάκη και Βασίλη Τραφαλή - Τι λένε για την 24χρονη Γεωργία

ipothesi_24xronis_katatheseis_art2
«Η Γεωργία μου ζήτησε να πάμε στο δωμάτιο μου» είπε στην κατάθεσή του στις αρχές ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης. Το makthes.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την κατάθεσή του στην οποία αναφέρει: «Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση».

Παράλληλα το protothema.gr αποκαλύπτει τι είπε στους αστυνομικούς η παρέα του Βασίλη Λεβέντη. Ο αδερφός του και οι δύο φίλοι που πήγαν στη Θεσσαλονίκη για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ο μετρ του καφέ μπαρ που κανόνισε τις κοπέλες και κάλεσε και την 24χρονη Γεωργία Μπίκα με την ανήλικη φίλη της στη σουίτα 401 του πεντάστερου ξενοδοχείου, μέσα από τις καταθέσεις τους στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, που αποκαλύπτει το protothema.gr, περιγράφουν τι συνέβη στο μοιραίο πάρτι.

Ο καθένας, από την πλευρά του, προσπαθεί να απεμπλακεί από την υπόθεση, φθάνοντας μέχρι το σημείο να περιγράψουν τα τετ-α-τετ του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη με την καταγγέλλουσα. Όμως, όπως λένε, κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στη σουίτα του, άγριο χάραμα, όταν έκλεισε η πόρτα του πολυτελούς δωματίου και έμειναν οι δυο τους.

Για όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή για την γνωριμία, το πώς η κοπέλα επέστρεψε στο πάρτι, τα τηλέφωνα και το αλκοόλ δίνουν τη δική τους εκδοχή των πραγμάτων, χωρίς να απαντούν επί της ουσίας στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

basilis_leventi
 Η κατάθεση του Βασίλη Λεβέντη

Κλείσιμο
Ερώτηση: Κατηγορήθηκες άλλη φορά και για ποια αιτία;


Απόκριση: Όχι ποτέ.


Ερώτηση: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

Απόκριση: Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου ΤΡΑΦΑΛΗ Βασίλειο, ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Κωνσταντίνο και τον αδελφό μου ΛΕΒΕΝΤΗ Ευαγόρα, ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου. Κάναμε κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «Τhe Met» για τρεις διανυχτερεύσεις, εγώ στο 602, ο ΤΡΑΦΑΛΗΣ στο 204, ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ στο 601 και ο αδελφός μου στο 402. Παράλληλα κλείσαμε και μια σουίτα με αριθμό 401 προκειμένου να κάνουμε αλλαγή χρόνου όλοι μαζί και να γιορτάσουμε μαζί με κάποιους φίλους μας. Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία «Αχίλλειον» στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Περί ώρα 00:30 της 01/01/2022 ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει με κάποιους δικούς του φίλους και συγκεκριμένα έναν φίλο με κάποια κορίτσια. Ο φίλος μας ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και του ζητήσαμε όταν έφταναν στη ρεσεψιόν να μας ενημερώσουν. Αργότερα περί ώρα 2:00 ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μας είπε ότι άλλες δυο φίλες επιθυμούσαν να έρθουν στο ξενοδοχείο, οι οποίες ήρθαν μετά από λίγη ώρα. Μόλις ανέβηκαν επάνω ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και αφού ανταλλάξαμε ευχές προσωπικά συνέχισα να μιλάω με τις κοπέλες που είχαν έρθει προηγουμένως και είχαμε αναπτύξει κάποια οικειότητα χωρίς να έρθω σε επαφή με τις δυο κοπέλες που είχαν έρθει τελευταία, η μια εκ των οποίων όπως έμαθα ονομάζεται «Γεωργία». Περίπου μια ώρα αργότερα οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να αποχωρήσουν για λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, ενώ εμείς μείναμε στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μας πήρε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και μου είπε ότι η μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από την ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Μετά από λίγο βγήκαμε στο διάδρομο μαζί με τον ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας. Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό.

Περί 14:30 ώρα της σήμερον και ενώ κοιμόμουν με κάλεσε ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ στο κινητό μου και μου είπε ότι έχει έρθει η Ασφάλεια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατόπιν μήνυσης της κοπέλας που είχα συνευρεθεί ερωτικά για βιασμό. Κατέβηκα άμεσα στη ρεσεψιόν και οι Αστυνομικοί μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τ.Α. Λευκού Πύργου. Συμπληρωματικά θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε έχω διαπράξει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα, ουδέποτε έχω ασκήσει βία σε οποιοδήποτε άνδρα ή γυναίκα και ασφαλώς ουδέποτε έχω εξαναγκάσει κάποια γυναίκα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου χωρίς τη θέλησή της και ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της.
vleventis2
vleventis1



Η κατάθεση του Κωνσταντίνου Περογιαννάκη

katathesi5


perogiannakis
Ο  φίλος του Βασίλη Λεβέντη, ο 27χρονος Κωνσταντίνος Περογιαννάκης, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου στις 19:25 στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, ανέφερε τα εξής: «Από την 30η Δεκεμβρίου 2021 διαμένω μαζί με την παρέα μου στο ξενοδοχείο ΜΕΤ που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αριθμός 48 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους. Την παραμονή και περί ώρα 22: 00 συγκεντρωθήκαμε στο δωμάτιο με αριθμό 401, προκειμένου να γιορτάσουμε με πάρτυ-ρεβεγιόν. Το δωμάτιο είναι ίσως το μεγαλύτερο του ξενοδοχείου και ήταν πληρωμένο από εμένα και άλλους τρεις φίλους μου. Στο δωμάτιο 401 μαζευτήκαμε σύνολο περί τα 12-14 άτομα και υπήρχε και ένας μπουφές με αλκοόλ. Καταναλώσα μόνο δύο ποτά και δεν συνηθίζω να πίνω πολύ. Κάποια στιγμή, ο φίλος μου Λεβέντης Βασίλειος μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μία γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτυ, οπότε και βγήκαμε στον διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται».

«Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στον διάδρομο του τετάρτου ορόφου, όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μας χαιρέτησε λέγοντας "χρόνια πολλά" και στη συνέχεια εισήλθε μαζί με τον φίλο μου Βασίλη εντός του δωματίου όπου ελάμβανε χώρα το πάρτυ και εγώ έφυγα αλλού. Όλο το διάστημα που ήμασταν στο πάρτυ, η προσοχή μου ήταν στραμμένη σε μία κοπέλα με την οποία συνομιλούσα για αρκετή ώρα, όμως τελικά επειδή αυτή έφυγε σχετικά νωρίς δεν είχα πλέον κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εγώ λοιπόν πήγα στο δωμάτιο του αδερφού του Βασίλη, που ονομάζεται Ευαγόρας, στο δωμάτιο 402, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, χωρίς να βρίσκεται όμως αυτός εκεί, καθώς είχα την κάρτα εισόδου του και δεν ήθελα να πιω άλλο, αλλά ούτε είχα και κάποιο ενδιαφέρον για κάποια άλλη κοπέλα».

«Κάθισα για περίπου μισή ώρα και τελικά ανέβηκα στο δωμάτιό μου, το 601, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το 602, που είναι του Βασίλη. Αργότερα τηλεφώνησα στη ρεσεψιόν να ρωτήσω τι ώρα ανοίγει το εστιατόριο για πρωινό, αλλά τελικά κατέβηκα περί ώρα 06:00, προκειμένου να φάω κάτι, γιατί πεινούσα και το εστιατόριο ανοίγει στις 07:00. Εκεί βρεθήκαμε με τους φίλους μου και ρώτησα τον Βασίλη τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή και τίποτα άλλο, καθώς είχε ξημερώσει και από δίπλα μας περνούσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα. Στην υπηρεσία σας που μου επιδείξατε την εν λόγω κοπέλα δεν με αναγνώρισε καθόλου».

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο δωμάτιο είχε ο καθένας σας;

Απόκριση: Εγώ είχα το δωμάτιο 601, ο Λεβέντης Βασίλειος είχε το 602, ο Λεβέντης Ευαγόρας, αδερφός του Βασίλη,. είχε το δωμάτιο 402 και ο Τραφαλής Βασίλειος είχε ένα δωμάτιο στον δεύτερο όροφο, χωρίς να θυμάμαι ακριβή αριθμό.

Ερώτηση: Τι αναλογία ανδρών - γυναικών είχε το πάρτυ;

Απόκριση: Από άντρες ήμασταν εμείς οι τέσσερις, ο φίλος του Βασίλη που ονομάζεται Παπαδόπουλος Μάνος, ο οποίος και κάλεσε ακόμα έναν φίλο του, στο σύνολο 6 άντρες και όλες οι υπόλοιπες ήταν κοπέλες, περί τις 8-9 κατά προσέγγιση.

Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου αν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο πάρτυ;

Απόκριση: Όχι, δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

Η κατάθεση του Βασίλη Τραφαλή

Ο Βασίλειος Τραφαλής, 27 χρονών, γεννηθείς στις ΗΠΑ, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου, στις 23:25, στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, είπε τα εξής:

«Την 30ή Δεκεμβρίου 2021 και περί ώρα 10 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Λεβέντη Ευαγόρα και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ήρθαμε αεροπορικώς από Αθήνα, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κανει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο ΜΕΤ για τρεις διανυκτερεύσεις, με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 204, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Λεβέντης Ευαγόρας στο 402 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401, σουίτα, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και για αλλαγή του χρόνου. Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτα στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά».

«31 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 δωμάτιο οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δυο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 1 Ιανουαρίου 2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανό να έρθουν και κάποιες φίλες τους, τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δύο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Περί ώρα 02:30 με 03:00 ήρθε στο δωμάτιο και η Γεωργία, αγνώστων σε μένα λοιπών στοιχείων, συστήθηκε σε εμένα και την ρώτησα αν θέλει κάτι να πιει. Μου απάντησε ότι δεν θέλει κάτι γιατί είναι χάλια και σε μένα φάνηκε εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να της δώσω ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε "το μόνο που θέλω είναι να πάω στο δωμάτιο". Βλέποντας εγώ ότι είχε μόνο το βιβλιαράκι της κάρτας του ξενοδοχείου χωρίς κάρτα της, επισήμανα ότι δεν έχει κάρτα δωματίου και μου είπε επί λέξει: "Πήγαινέ με στο δωμάτιο και θα κοιμηθείς μαζί μου". Εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω μαζί της και συνεχίσαμε να μιλάμε με μια άλλη κοπέλα. Πέντε λεπτά αργότερα παρατήρησα ότι η εν λόγω κοπέλα συνομιλούσε με τον φίλο μου Λεβέντη Βασίλειο και συνέχισαν να μιλάνε για μισή ώρα, έχοντας πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλο. Αποχώρησαν μαζί από το δωμάτιο και τον φίλο μου ξαναείδα το πρωί στις έξι στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Γνωρίζω, όπως μου είπε ο φίλος μου Βασίλης, ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. Περί ώρα 14:30 ενημερώθηκα προς έκπληξή μου ότι ο φίλος μου Βασίλης κατηγορείται για βιασμό της εν λόγω κοπελας και οδηγήθηκα στους αστυνομικούς στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου».

Ερώτηση: Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο;

Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

Η κατάθεση του Ευαγόρα Λεβέντη

katathesi8


Ο 26χρονος αδερφός του κατηγορουμένου, Ευαγόρας Λεβέντης, στην κατάθεση που έδωσε στις 2 Ιανουαρίου στη 1:10 στο τμήμα ασφαλείας του Λευκού Πύργου, ανέφερε τα εξής: «Την 30ή Δεκεμβρίου 2021 και περί ώρα 22:00 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Τράφαλη Βασίλειο και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ήρθαμε αεροπορικώς από Αθήνα προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο ΜΕΤ για τρεις διανυκτερεύσεις, με σκοπό να διασκεδάσουμε στα νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης.

eyagoras_leventi_2

Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 402, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Τραφαλής Βασίλειος στο 204 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401, σουίτα, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και να κάνουμε αλλαγή του χρόνου. Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτα στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα έχει ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά».

«31 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22:30 τρώγαμε βραδινό στο 401 δωμάτιο οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00:30 1 Ιανουαρίου 2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανώς να έρθουν και κάποιες φίλες τους τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δύο φίλων μας και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Εγώ μιλούσα με όλους και όλες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Περί ώρα 03:00 παρατήρησα μια κοπέλα, που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία, να συνομιλεί καθισμένη στον καναπέ με τον αδερφό μου, Λεβέντη Βασίλειο, και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο τους, χωρίς όμως να ξέρω αν έφυγαν μαζί. Μετά από περίπου μισή ώρα, επέστρεψε ο αδερφός μου Βασίλης μόνος του στο δωμάτιο σε καλή κατάσταση και περί ώρα έξι βρεθήκαμε ολοι μαζί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προκειμένου να φάμε κάτι. Εκεί μας ενημέρωσε ότι με την κοπέλα ήρθε σε ερωτική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιό του, 602, ενώ και η ίδια έχει κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, χωρίς να γνωρίζω το πότε και ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο Βασίλης κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιό μου 402 και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι ο αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω».

Ερώτηση: Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο;

Απόκριση: Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

manos_papadopoulos
 Η κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου

Ο 32χρονος μετρ της καφετέριας «Αχίλλειον», Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, στην κατάθεση που έδωσε την 1η Ιανουαρίου στις 23:00 στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, αναφέρει τα εξής: «Διαμένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ bar με διακριτικό τίτλο "Αχίλλειον", που βρίσκεται επί της οδού λεωφόρου Νίκης 37. Προ επτά ημερών περίπου δέχτηκα κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο από τον φίλο μου Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στον Πειραιά Αττικής, με τον οποίο γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια και μεταξύ άλλων μου ανέφερε ότι την 30ή Δεκεμβρίου 2021 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί. Πράγματι, την 30ή Δεκεμβρίου 2021 ήρθε από κοινού με τρεις φίλους του στη Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε για λίγη ώρα στο κατάστημα το οποίο εργάζομαι και έπειτα προχωρήσαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή χρονιάς. Την 31η Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 23:00-01:00 βρισκόμουν σε οικία φιλικού προσώπου για ρεβεγιόν. Περί ώρα 00:30 της 1ης Ιανουαρίου 2022 δέχτηκα κλήση από τον Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος μου ανέφερε ότι διαμένει στο ξενοδοχείο με διακριτικό τίτλο ΜΕΤ, που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 48 στη Θεσσαλονίκη και με προσκάλεσε να πάω στο δωμάτιό του, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους».

«Πράγματι περί ώρα 01:00 πήγα στο εν λόγω ξενοδοχείο, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο με αριθμό 401, όπου διέμενε, με έναν ακόμη φίλο μου και δύο φίλες μου, με τους οποίους βρισκόμουν στην προαναφερθείσα οικία. Περί ώρα δύο κάλεσα τη γνωστή μου Μπίκα Γεωργία, με την οποία είχαμε επικοινωνήσει το μεσημέρι και την προσκάλεσα, λέγοντας την επωνυμία του ξενοδοχείου και τον αριθμό δωματίου. Στις 02:20 ώρα αφίχθη στο ξενοδοχείο μαζί με μια φίλη της. Στο εν λόγω δωμάτιο ήμασταν οκτώ άτομα, ήτοι: ο Περογιαννάκης με τρεις φίλους του και εγώ με την παρέα μου. Περί ώρα 03:30 η Μπίκα Γεωργία με τη φίλη της αποχώρησαν από το δωμάτιο και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησα και εγώ με τον φίλο μου. Αποχωρώντας από το δωμάτιο, η Μπίκα Γεωργία μου είπε πως θα φύγει με το αμάξι με τη φίλη της.

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο δωμάτιο έχει ο καθένας τους;

Απόκριση: Φίλος μου είναι ο Περογιαννάκης Κωνσταντίνος, ο οποίος και διέμενε στο δωμάτιο 401, δίχως να γνωρίζω κάτι για τους υπόλοιπους.

Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου αν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκόμενους στο δωμάτιο ή αν έλαβε χώρα κάποια παράνομη πράξη;

Απόκριση: Όχι, δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης