Στη Σύρο για ακτινογραφίες τα επείγοντα της Τήνου - Διορθώνεται άμεσα η βλάβη στο ακτινολογικό

Στη Σύρο για ακτινογραφίες τα επείγοντα της Τήνου - Διορθώνεται άμεσα η βλάβη στο ακτινολογικό

«Το ανταλλακτικό που χρειάζεται για την αποκατάστασή της, έχει ήδη παραγγελθεί από την κατασκευάστρια εταιρία και θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες - Τα περιστατικά  θα καλύπτονται από το ΓΝ Σύρου»  αναφέρει η ανακοίνωση της 2ης ΥΠΕ

Ακτινολογικο-τμημα
«Οι αρμόδιες υπηρεσίες της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας έχουν ήδη προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης στο ακτινολογικό μηχάνημα του Κέντρου Υγείας Τήνου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι έχει παραγγελθεί ήδη το ανταλλακτικό που απαιτείται για την αποκατάσταση της βλάβης και ότι μέχρι την τοποθέτησή του οι έκτακτες περιπτώσεις θα αντιμετωπίζονται από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της 2ης ΥΠΕ:

Σε απάντηση των αναρτήσεων, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη βλάβη, που παρουσίασε το ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Τήνου, έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Αμέσως μόλις υπεβλήθη από τη Διοίκηση του Κ.Υ. Τήνου το αίτημα επισκευής του ακτινολογικού μηχανήματος, του οποίου υπέστη βλάβη ο λαμπτήρας φωτεινής επικέντρωσης, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της 2ης Υ.Πε. προέβησαν σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος. Ειδικότερα, άμεσα αποφασίστηκε η έγκριση πιστώσεως για την επισκευή του ακτινολογικού μηχανήματος με δέσμευση των απαιτουμένων ποσών από τον προϋπολογισμό της Υ.Πε. και εδόθη σχετική εντολή στην Οικονομική και την Τεχνική Υπηρεσία της Υ.Πε. προκειμένου να επισπεύσουν τις δέουσες ενέργειες. Το ανταλλακτικό που χρειάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης, έχει ήδη παραγγελθεί από την κατασκευάστρια εταιρία GE HEALTHCARE Α.Ε. κατόπιν επικοινωνίας μας μαζί της και εντός των επομένων ημερών αναμένεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα και η τοποθέτησή του στο ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Τήνου. Μέχρι τότε οι επείγουσες περιπτώσεις, που χρήζουν άμεσης διενέργειας ακτινοδιαγνωστικού ελέγχου, θα καλύπτονται από το Γ.Ν. Σύρου.

1641919828649009



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης